Thursday, March 01, 2012

The Lorax

I won two tickets to watch The Lorax. Gara-gara Taylor Swift pinjamkan suara dia, terus rasa nak tengok :p

Adorable!




Penat ok perah otak nak bagi menang contest. Bila dah menang, tiba-tiba hubby bagitau semalam yang dia kena bekerja pada hari tu. Dia kata, pergi la tengok berdua dengan Tisya. Dalam hati I, macam M.A.L.A.S

Bukan malas nak keluar dengan anak tapi lokasi GSC tu I tak berapa familiar la. Kalau pergi pun, selalunya hubby yang bawa kereta. So masih dalam pertimbangan lagi samada nak pergi tengok The Lorax atau tak tapi tarikan Taylor Swift tu sangat kuat. Isk, ape la kan.. setakat suara je kot tapi beriye sangat nak tengok.

Cuma, kalau I tak keluar tengok wayang.. I tetap juga kena keluar rumah tgh malam tu sebab nak ambil hubby. Lambat betul dia habis OT esok. Jadi baik pergi layan The Lorax je kan?

5 scribble(s):

Imee said...

GSC kat mana?

Liz Rohaizat said...

Imee> mid valley je. bkn xtau jalan. ok je pegi sana. tapi sampai bab parking lot dia, aku fail. hahaha.. eh, ko dah blk dr singapore ke? mana la tau aku tak jadi pegi tgk. boleh bg tiket tu kat ko. amacam?

Ely Hasrul said...

baik la ko layan aje dh alang2 nk kuar .. sayang wehh hihi

Em's Family said...

sure anak u suke punye.. at least both of u are occupied kan

Liz Rohaizat said...

ely> masih fikir2 lagi nie. tgk la mood ptg ni camne. kalau tak penat, pegi la kot

mira> yups. mmg dia akan suka. tapi bab tgk wayang ni, dia tak berapa nak tahan duduk lama2 sebab dia tak boleh bercakap. kalau tgk wayang, mulut dia mesti pot pet dan tanya mcm2.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.