Wednesday, February 08, 2012

There's a bun in the oven!

Ahaks, not me. Congrats to Imee yang sedang mengandungkan anak kedua. Happy la juga sebab masa I cuba tambah anak, dia pun sama-sama mencuba. Pagi-pagi dah dengar berita baik.

Serious la weih, masa kita sibuk nak tambah anak dan belum berjaya, orang keliling dah mula sorang-sorang bagi tau berita yang sama. Sape eh yang bagi tau berita minggu lepas, I rasa down. Sebab macam mak aii, senang giler korang nak pregnant. I pulak sampai boleh miscarriage. Lepas tu, bila baca entry Diyana pasal cikgu sekolah dia pregnant setelah 13 tahun tak pregnant, I tergelak besar.

Tak boleh jadi ni. Hehehe... geram in a good way =)

Sementara tak boleh cakap "There's a bun in my oven!", I panaskan oven kat rumah dengan membakar...

Chocolate Pavlova with Raspberry

Beef Lasagna

Kalau sempat, I letak resipi hari ni. Kalau tak, esok saja lah ye.

11 scribble(s):

Ely Hasrul said...

hamboii sedapnye!!

Liz Rohaizat said...

ely> tak boleh selalu

Imee said...

Oh! Thanks, Liz! Tak sangka plak ko nak announce kat sini, haha! :D InsyaAllah, ko pun akan ada rezeki nanti.

Ely Hasrul said...

aku boleh selalu.. ko xbleh haha..

Liz Rohaizat said...

Imee> sbb korang dah buat announcement kat FB, so rasanya ok kot aku war2kan kat sini. hehe... happy je tgk korang.

ely> aku cepat muak benda manis. pavlova tu pun aku mkn sepotong je. yang lain, hubby dgn anak aku yg makan sampai habis

AyuArjuna BiGoshh said...

sedap dan geram gilerrr..................................nyummmmmmmmmmmmy

Liz Rohaizat said...

kak ayu> ni mesti geram kat lasagna ni kan?? hehehe

p!nkerton said...

hehe caiyok2 liz, takpe insyaAllah tak lama lagi ada rezeki tu. sedap gila tgk pavlova & lasagna ko tu! aku makan lasagna panas, supply susu bertmbah! (tapi lemak pun bertambah juga hahahaha) ;p

Liz Rohaizat said...

fatih> hahaha, nak kena ada pompom girl. ooo, mkn lasagna panas boleh tambah susu eh? harus la jadi alasan nak mkn lasagna hari2 tapi sendiri kena ingat la. jgn terperanjat bila naik scale. huhuhu

Liz Rohaizat said...
This comment has been removed by the author.
Liz Rohaizat said...
This comment has been removed by the author.
 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.