Wednesday, February 15, 2012

The one that got away.. comel la sesangat!

Di saat tengah kepenatan menyiapkan kerja, I dapat gambar-gambar di bawah.



Pelik tak, pagi-pagi I dah penat? Penat ni dibawa dari hari Isnin sampai pagi tadi. Lump sum gitu! Malam tadi tidur awal sebab badan dah lemah semacam. Memang takde mood langsung nak siapkan kerja tapi tetap juga la menatap PC nie kan?

Sape yang tak tau dari mana datang kucing-kucing ni, boleh baca Part 2. Situ ada Part 1 sekali. Now, kak Ayu baru berkesempatan letak gambar-gambar kat FB. Geram ok! Dah la posing macam tu. Kak Ayu kata, kittens nie baru dapat seekor adik angkat. Ada orang buang kitten depan rumah dia. So terus dijadikan keluarga angkat. Gambar tu pulak, ingatkan kak Ayu yg susunkan diorg. Rupanya, akak tu cakap.. dia masuk bilik nak main dengan kittens, sekali semua dah tergolek tidur atas katil dalam posisi camtu.

Tak sabar nak tunggu Hari Raya. Nak datang melawat =)

9 scribble(s):

fiza said...

Comelnyaaaaa...geram nengok ☺☺

maisy said...

alahai..comelnye la...kalo berak tak busuk..lagi comel kucing22 ni

AyuArjuna BiGoshh said...

ya allah comeynya

Liz Rohaizat said...

fiza> tu la, pagi2 aku dah geram!

maisya> hahaha, sokmo pasal bau tahi kucing eh? heheh.. x pulak aku tanya akak tu

kak ayu> 4 beradik tidur berpelukan. geram kak!

Ely Hasrul said...

ya allah bleh plak sinkronize tido hahahah (bongok nye ejaan)

Liz Rohaizat said...

ely> terbaik ejaan ko! hahaha... dah la dapat katil besar utk tidur. bkn dalam sangkar. heaven bebudak tu daripada duduk dalam kotak kat rumah aku dulu2.

nieda said...

tersanggattt lah comel

weed said...

ya ampun! super cute!!!!!!!

Liz Rohaizat said...

nieda> comel sebab posing gitu kan?

weed> yg tak tahan tu, dah la beratur, lps tu tangan masing2 paut bahu adik beradik kat depan

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.