Thursday, February 23, 2012

Friedrich Nietzsche

It's Thursday?

Terasa masa berlalu pantas bila ada banyak kerja nak disiapkan di office. Kalaulah I boleh ambil gambar meja ni, tunjuk kat korang.. akan terserlahlah kerja menimbun yang menanti. Fret no more. Dah sampai final stage pun. I feel better and tomorrow is Friday. Double awesome!

A few days ago, I decided to unfriend people on Facebook. Kalau ada yang tak baca my status before I mulakan operasi "unfriend" tu, tiba-tiba tengok dia dah takde dalam my friend list, I minta maaf. Entah la, sebenarnya tak perlu minta maaf sebab I bukan putus kawan dengan korang pun seperti yang I dah jelaskan di status.


Proses ni belum selesai lagi sebab I takde banyak masa nak mengadap FB tu. You know, some people cepat tersinggung bila orang reject "friend request" atau tiba-tiba kena unfriend. Dia dah rasa macam putus kawan. Lets not be toooo serious with FB. FB ni dah terlalu 'terbuka'. Eventhough kita dah buat private setting pun, tetap ada yang terlepas pandang. Bila kita guna private setting, orang pun boleh fikir bukan-bukan. Orang boleh cakap, kalau tak suka semua nie.. tak payah la ada FB. Hehehe.. I rasa itu terpulang pada masing-masing. Ada yang bagus FB nie. Ada yang tidak. I ada FB sebab nak yang bagus-bagus itu saja :)

Ok la, tutup cerita FB. I nak cerita pasal blog ni sebenarnya. I need a change. Kita mulakan dengan blog title. Idea untuk pilih "What doesn't kill you makes you stronger" datangnya dari my fave singer; Kelly Clarkson (eventhough original quote comes from Friedrich Nietzsche). Have you watched her new video? Watch Stronger(What Doesn't Kill You) here. Buat rasa nak menari sama-sama dengan dia.

Next, I nak tukar SEMUA! Boleh? Hehehe. I dan bosan dengan warna biru tapi nak kekalkan header sementara tunggu orang design header baru. Kalau tiba-tiba korang tengok ada benda yang tak kena kat blog ni, maknanya I tengah buat 'renovation' la tu.

I terasa nak tukar blog link juga nie. Masih dalam pertimbangan.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.