Wednesday, January 18, 2012

Bercuti? Oh, tidak

Pagi-pagi dah ada sms masuk bertanyakan samada I dah mula bercuti ke? Katanya, lama tak update blog. Erk, lama ke?

Tidak, I tidak bercuti. CNY ni pun tak balik kampung. Kami lepak di KL. Minggu depan baru balik kampung.

Cuma I akan kerja nak diselesaikan sikit. Lepas tu takde cerita nak update. Lepas tu sibuk carikan owner untuk kucing-kucing tu. Terima kasih kepada anda semua yg hantar email. Ramai yg email tapi masing-masing nak ambil seekor kitten aje. Seperti yang I katakan, I tak sanggup nak pisahkan anak-anak dengan maknya. So, I nak cari owner yang sanggup bela kesemuanya.

Semalam, asyik terfikirkan kucing je. Allah tahu I susah hati. Sebab tu Dia bukakan hati seorang penggemar kucing untuk adopt kesemua kucing-kucing tu. Sekarang masih tunggu confirmation dari pihak owner tu. Harapnya kucing-kucing ni akan tinggal di rumah baru tak lama lagi.

What else? Terima kasih juga kepada anda yg order Kek Karamel. Ok la, untuk menjawab persoalan, I akan beritahu saiz, berat dan harga kek di side bar. Tengok la, esok lusa I update. Sekarang memang tak sempat. Alhamdulillah, ramai juga yg order. Nak-nak CNY ni pulak. Ada yang order nak bagi bos. Ada yang nak bawa balik kampung. Bagus juga kan?

4 scribble(s):

Irfa said...

dah dapat tuan nak jaga kucing tu?sian dia kan..

Liz Rohaizat said...

Irfa> dalam proses nak dpt green light. hehe. harapnya dpt good news by today

weed said...

kalo nak2 raye mmg byk order...aku hr tu mase raye aji byk gile order...alhamdulillah....

Liz Rohaizat said...

weed> kalau ada oven besar mcm mak aku, tak la kepenatan aku nak membako nye

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.