Thursday, December 15, 2011

Tak ke geram ko tengok?!

Ok, I nak letak gambar cake pops. Tapi lepas google cake pops yang lawa-lawa, comel-comel.. terus geram dan perut rasa lapar teringat chocolate moist cake dalam peti ais kat rumah tu. Tak jadi nak letak sini. Nanti teringat-ingat.

Korang-korang, tau tak mana I boleh beli lollipop sticks? Tu je barang yang menghalang I daripada buat cake pops. I taknak gigih sangat pergi 'serang' banyak tempat. Nanti penat. Dah la dah tua.

Kalau la korang boleh share kedai di sekitar KL especially Cheras nie, dialu-alukan. Kalau kat area rumah korang ada jual tapi rumah korang jauh dari rumah I, meh la tolong pos ke sini. Hehehe..

XOXO

6 scribble(s):

Irfa said...

gitu pulak yer..nanti sakit gigi
hehe

Liz Rohaizat said...

irfa> tak..tak.. gosoklah gigi *dah macam pesanan utk budak2 dah*

Ely Hasrul said...

cake pops? aku kena google le gambo gitu sbb xtau haha

Liz Rohaizat said...

ely> dia mcm lollipop but instead of candy, it's a cake!

imee said...

Liz, banyak kedai skrg dah jual lollipop sticks tu sbb cake pops (ngan lollichocs) makin glamer kat sini. Rasanya haritu aku ada jumpa kat Giant (ke Carrefour? Tak ingat plak which one) tapi yang memang confirm ada jual kat kedai2 jual barang baking. Meh aku list kan yang mana aku sendiri dah nampak dgn mata kepala aku sendiri, ko pilih la yang paling dekat ngan ko:

Bagus - Shah Alam Sect 13

Bake With Yen - Bandar Puteri Puchong, Shah Alam Sect 13

Wisma ICCA - Kota Damansara, Sri Hartamas, PJ Sect 14

Liz Rohaizat said...

imee> giant atau carrefour eh? haa, tu senang sikit nak pegi. kalau kedia jual barang baking, takde yg dekat dgn aku. ada satu tu dekat tapi tak lalu pulak. takde je yg jual online? senang aku. hehe

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.