Friday, November 25, 2011

Trofi Yuna ditarik balik

Wah, tak tau menahu pun. Hehehe… bukan peminat dia pun. Tapi la kan, kalau korang mengikuti AIM selama ni, anugerah Lagu Terbaik akan dipilih di antara pemenang bagi setiap kategori lagu. So bila lagu Penakut dah kalah di tangan Sedetik Lebih, sepatutnya Sedetik Lebih berentap untuk anugerah Lagu Terbaik.

Tiba-tiba, Penakut pulak diangkat.

So tak perlu la kecoh-kecoh kata Sedetik Lebih menang sebab kroni ke ape. Kesilapan memang dari pihak AIM tapi rasanya tak perlu la sampai kata Norman guna kuasa dia utk bagi adik dia menang. Kalau orang yang tau format AIM, memang akan rasa pelik bila tiba-tiba Penakut pulak yang menang anugerah tu.

Sedetik Lebih memang sedap lagunya. Malah, bukan kali pertama lagu ni menang. Takpe la, AIM dah keluarkan kenyataan maaf atas kesilapan Ernst & Young mengira undi.

6 scribble(s):

maisy said...

E&Y pon boleh silap?..apepun AIM yg silap...wat malu..dahle mule2 org pertikai..die kate Yuna deserved to win bcoz diorg ade format baru..bla3...dah tu..mane format baru tu?dah buaang balik?

Liz Rohaizat said...

maisya> tu la. E&Y pulak tu. menjejaskan kredibiliti betul.

IHSAN KHAIRIR said...

takde tv kat rumah... langsung tak mengikuti perkembangan terkini... huhuhu clueless aku

Liz Rohaizat said...

ihsan> aku ada tv tapi tak tengok. hehe, tu yg tak tau menahu. tau2 je dah kena tarik blk. tapi sebagai org yg dulu2 layan AIM, tau juga la format dia camne

Ely Hasrul said...

mmg tercalar ler kredibiliti AIM tapi mmg perkara petama aku dgn papi pikir ialah 'sapa auditor nye?!!' hahahhahahahhahhaha mmg tercalar jugak la auditor tuhhh huh! pulangkan duit fees mngira! hahhaa

kesian kat sesapa yg jadik mangsa samada direct atau tidak

Liz Rohaizat said...

ely> buat malu je kan sbb auditor bukan calang2. hehehe

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.