Sunday, November 13, 2011

Implantation bleeding

Hari nie, rest saja sebab dah ada tanda implantation bleeding. It was not a fresh blood. Alhamdulillah. Kalau tak, I akan panik. Tapi pinky camni pun I panik. Kalau boleh, I nak baring je. Biar proses tu berjalan lancar. Ahaks.

Tapi camne nak baring? Nak kena buat kerja rumah. Nak layan Tisya. At on point, Tisya refused to comb her hair. I terpaksa pujuk dia dengan cara bagi tau yang dia sekarang dah jadi kakak. Kena sikat rambut cantik-cantik. Kalau tak, nanti adik pun taknak sikat rambut. Dia tanya adik mana? I cakap, adik dalam perut. Dia cuma cakap,oooooo.

Lepas tu dia ambil bedak. I letakkan sikit atas tapak tangan dia. Dia terus selak baju dia dan sapukan bedak kat perut dia. Erk, kenapa Tisya sapu bedak kat perut? Dia ckp, Tisya nak sapu bedak kat pipi adik T_T

By night, kelihatan seperti tiada lagi pinky blood. Alhamdulillah.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.