Wednesday, November 02, 2011

I had enough! Jangan menguji kesabaranku

Sebenarnya, I dah karang entry tak puas hati. Tinggal nak copy paste ke sini je. Tapi masih berkira-kira nak letak kat sini.

Last night was... urm, how to put in words? Ordinary night tapi tiba-tiba I marah dan keluarkan satu perkataan yang tidak sedap didengar? Shhh.. jangan salah faham. I tak marahkan hubby tau. Kami baik-baik saja. I marahkan orang lain. Memang potong stim la malam tadi. I terus masuk bilik, baring atas katil dan ignore semua orang. Ahaks, macam la ramai sangat orang kat rumah tu kan?

The "best" thing about hubby ialah dia tak pujuk tapi dia boleh suruh istigfar banyak-banyak. Sabar je la. Dia tak tau wife dia tengah tahan diri daripada menghamburkan kata-kata kesat. Disconnected from people around me is the best thing to do. Kalau I tak step back, memang I jadi garang.

Hati membuak-buak nak bercerita kat sini. Hmm, maybe next time. But kalau korang nak tau juga, send me a message at FB.

5 scribble(s):

maisy said...

ni biase aku rase..tp aku tatau ape yg biase buat org lain naik darah cam aku..sebab org lain kadar temper lain2..

Kalo aku marah..aku jrg disconnect ngan org..biase family aku je pernah nampak aku marah..org2 luar jarang sekali kot...aku boleh lagi senyum kat org,walau kadar marah maksima dah...tp muka memg lain mcm...
Tp kenal ko..ko mmg nampak garang ckit..ha ha ha..tp tk taula kot skarang ko dah tk garang.. :)..Tp muke ezu paling garang dlm geng2 kita..tp actually die tk pandai marah pon..

Ely Hasrul said...

ahhaha ko nih cam xtau plak aku interested nk dengar hahahaha

Liz Rohaizat said...

maisya> aku disconnected dari orang kat rumah malam tadi. hahah.. sebab taknak diorg kena tempias. mana la tau tiba2 aku meletup sampai ter maki pulak kan.

aku bkn nampak garang tapi aku memang garang. hahaha. muka ezu dgn muka aku ni bkn ape, jenis macam malas nak senyum. muahahah..

ely> hahaha.. aku suka dengan "kak nam" ko tu. malam ni aku msg kat FB. dan sila bg pendapat eh.

fiza said...

Ala...aku nyer FB dah kena block kat office nih. nak gak tau citer ☺☺

Liz Rohaizat said...

fiza> ahaks, tak dpt nak tolong. hehe

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.