Monday, October 03, 2011

Tanpa Internet...

Sangap rasanya bila takde Internet. Actually, my PC kat workstation tu tgh kero. According to the technician, there's a system problem. Haih, dah la hari Isnin. Langsung tak boleh nak buat kerja. Bukan tak boleh guna PC orang lain tapi kat tempat diorg bukannya ada file kerja-kerja I.

I ternganga je kat meja tadi. Ahaks.. tak la.. mengantuk je. Rasa mcm ada peti ais kat mata. Terpaksa minum nescafe ais satu gelas masa lunch hour.

I nak update tentang kenduri doa selamat dan majlis menyambut menantu yang I hadir minggu lepas tapi terpaksa la ditangguhkan nampaknya.

For a moment, I online kat rumah je. Waktu malam... tak happening la sebab geng2 lain semuanya tak online.

En. Zul, cepatlah betulkan my PC.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.