Thursday, September 08, 2011

Update dalam kepanasan memang takkan memberikan idea yang bagus

Dah seminggu kita berada dalam bulan Syawal. Banyak juadah raya yang dah masuk perut kita. Amacam, berat naik tak? Mana la tau berat yang terbuang masa bulan Ramadhan tu dah berjaya dinaikkan semula.

Minggu ni kami ‘berehat’ daripada mood ziarah raya sebab hubby berpuasa 6. Hujung minggu ni memang tak dan. Hujung minggu depan baru dapat beberapa undangan utk beraya. Cuti lama kan? So mmg nak diisi dengan mengunjungi kawan-kawan yang jarang sangat dpt berjumpa. Korang tunggu je la I call eh. Harapnya kita dapat berjumpa. Ada sesiapa lagi yg tinggal area Hulu Langat, Bandar Sri Permaisuri, Jusco Balakong dan Bukit Antarabangsa?

Huh, entry agak takde idea sebab tgh kepanasan kat office nie. Ada air-cond tapi mcm sejuk tu tersejat as soon as ia keluar. Paham tak?

Tgk gambar raya, teringin nak mkn ketupat dengan kuah kacang dengan masak lodeh dengan rendang. Erk…

3 scribble(s):

Ely Hasrul said...

aku nye rumah available mlm aje ye sbb skang aku dh xdek staf. staf benti la plak.. ape2 hal roger

Liz Rohaizat said...

babe, aku mmg nak ke area sana mlm ni. pergi rumah kwn hubby aku. tapi dia kata x sure abes pukul brp. nak pergi rumah ko mlm2 sgt, mcm tak sesuai je. camne?

eh, ko guna phone no yg mane ah? aku penah gak 2-3 sms ko tapi tak berbalas langsung. ko ada nombor aku lagi tak? cuba sms kat no aku. blk nanti aku tgk.

Ely Hasrul said...

ko jgn buat bidaah. sure sms ko xsmpai kt aku la tu hehe..

btw umah dh tip top tp bilik guest dgn komputer aku tutup la kan hahaha.. ape kata ko buat masak lodeh tu liz. aku pulak yg dtg makan hihihi..

aku skang bila mlm aje sickness dtg sket.. so masak memasak mmg xberapa lagik tp kalu ko dtg aku suh la papi buat mi goreng hihihi

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.