Friday, September 09, 2011

Teka Gambar Siapa Paling Best, Dapat Mystery Gift!

Remember this : Photo Challenge Balik Raya 2011?

Jom kita tgk sape contestants yang berani menyahut cabaran gila ni.

Biqque : http://biqque.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html

Chawana : http://blueewoke09.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html

Ely : http://mrspapi.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html

Lin : http://babyarisha.blogspot.com/2011/09/official-photo-challenge-balik-raya.html

Retna : http://anakomak6.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html

Amacam, semuanya gila-gila kan?

Result akan keluar Isnin minggu depan. I rasa masing-masing masuk contest bukan sebab nak hadiah sangat tapi sebab nak rasakan keseronokan buat challenge tu. Believe it or not, kitorang tak tau pun apa hadiah-hadiahnya. Masih dirahsiakan oleh Biqque dan Chawana.

Tapi kalau menang, alhamdulillah la kan. Tu rezeki namanya.

Korang rasa sape boleh menang? Kalau nak dptkan hadiah misteri, boleh try masuk giveaway nie:

2 scribble(s):

*∽ IZAN ∽* said...

ahahaha..! Tergelak sorang2 tengok aksi2 contest nih..!! korang ni mmg sportingg aaaa..

anyway gud luck yek liz!

Liz Rohaizat said...

kak izan> thanks kak. mmg semua sporting kan?

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.