Monday, September 12, 2011

I won return ticket to Singapore!

Cerita dah basi ni tapi utk kenangan ber contest, I buat entry juga la.

Kan I masuk Photo Challenge Balik Raya 2011 tu kan? I menang Grand Prize bebeh! So sweettt!


GRAND PRIZE

ONE return flight ticket to Singapore (1 Adult only)
OR
FAMILY package to Bukit Merah Lake Town Waterpark (2 Adults 2 Children)


Sekupang Team kata nak bgtau pemenang hari ni. Alih-alih, diorg tak sabar-sabar, terus umumkan Jumaat minggu lepas. Mana tak terkejut.

Yer la, masa kitorang masuk contest ni, mmg tak tau ape hadiahnya. Tapi kalau ikut contest tahun lepas, pemenang mmg dpt flight tix. Tapi I tak aim sangat sebab nak rasa seronok join contest je. Plus, suka tgk cara diorg beri markah pada gambar. Kira adil la kan?

Tu je sebab I masuk sebab I pun suka ambil gambar. Cuma kali ni bukan I yang 'menembak'.

Pergi Singapore tu. Sape tak nak wei? I tanya hubby dulu tapi dia kata dia nak ikut pulak. Ahaha... haruslah kan. Dia yg bagi sokongan padu buat challenge tu. Tapi sebab kitorang dah nak masuk rumah baru, tak boleh guna duit sesuka hati pergi melancong eh.

I terpaksa la tolak tix ke Singapore tu. Pergi Bukit Merah je la. Yang penting, dpt bercuti dengan family. Kalau pergi Singapore sorang-sorang pun, hati mesti tak tenang. Sikit-sikit teringat diorg pulak nanti.

Lepas bagi tau Biqque yg I pilih Bukit Merah, tiba-tiba semalam hubby ckp, "Kalau nak pergi Singapore tu, pergi la sorang-sorang. Takpe...". Errr what? Arghhhh....

Untuk lihat keputusan penuh dan markah yg dikutip oleh semua peserta, boleh check blog Biqque : Pemenang Photo Challenge Balik Raya 2011.

Tahniah juga kepada semua peserta lain! Tahun depan kita masuk lagi

15 scribble(s):

animkechik said...

g jela singapore. bile lg. pasport br serat.. takat bukit merah 2, bile2 pun leh g..

Liz Rohaizat said...

thn depan je la. kita pergi family day. hahaha...

animkechik said...

thn dpn xleh la.. asip spm..

Liz Rohaizat said...

ape la ko. pergi lps hasif SPM la.

nieda said...

tahniah Liz..rezeki tu. Takpelah pergi bukit merah boleh pergi satu family..

J said...

salam,

tahniah liz!!!!!!
rezeki nak masuk rumah baru la tu..
lepas penat berpindah, gi amankan fikiran pulak....
gi singapore la...minta biqque tips for travel cheaps....;-p

Liz Rohaizat said...

nieda> tu la. walaupun hati nak ke s'pore, rasanya tiada yg lebih baik daripada bercuti dengan keluarga.

J> thanks J. now hopefully biqque pilih ur comment as lucky reader. tak pergi s'pore la sebab nak bwk satu family. takpe la, tak lari s'pore tu. hehe

animkechik said...

klau tggu asip abs spm, bkn thn dpn dh. dh thn 2013 mase 2.. klu ade penambahan ahli dlm family, byk la pulak kos nk wt pasport. hahaha..

Liz Rohaizat said...

anim> aku pegi sendiri je la camtu

Ely Hasrul said...

congrats!!! aku xnyempat nk buat entry. ari minggu tadik aku demam. ingt nk suh ko dtg umah.

Liz Rohaizat said...

ely> thanks. aku berjalan raya la ahad lepas. hujung minggu ni x sure lagi. ko pun malam je boleh dtg kan? nanti aku tgk camne

AKO @ retna said...

arghh tahniah..
hehe klu ako menang tix spore konpom cepat je jawab OK hahaha..

pape pun tahniah ye ;-)

Liz Rohaizat said...

AKO> hehe, tak boleh la. nanti kalau pergi tanpa izin hubby, kira derhaka pulak. hehehe.

Syigim said...

congrats! bestnye dpt grand prize.. :) ape2 yg dipilih pun just enjoy to the fullest!!

Liz Rohaizat said...

kak syigim> thanks kak! yups, yg penting dpt spend time dgn family

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.