Friday, August 26, 2011

Thanks Allah it's Friday!

Hari ni hari terakhir I bekerja. Yahooo!!! Actually, minggu ni mmg dah rasa mcm tak kerja. Ditambah pulak dengan boss yang tak masuk office. Kalau masuk pun, jumpa dia dlm 2-3 jam je. Heaven!

Hari ni, timbul satu masalah baru. I tengah cuba cari jalan penyelesaian ni. Nanti, mungkin I boleh share cerita ni di kemudian hari. Hopefully, Allah tunjukkan jalan kepada kami untuk menyelesaikan masalah ni. Please Allah, help us to find the best way!

This is not my last entry before raya. Balik kampung, still boleh online 24 hours. Nantikan pre-raya entry pulak. Ahaks.

Tapi I tau, ramai yg dah mula bercuti. Jadi di kesempatan ni, I nak minta maaf kepada semua pembaca jika ada antara penulisan di dalam ni menyinggung mana-mana pihak. Kadang kala, kita rasa biasa-biasa aje tapi pihak lain terasa pulak. Kekhilafan itu tidak dapat dielak.

Selamat Hari Raya!! Have a safe journey.

P/S : Kepada mereka yg menyahut cabaran Photo Challenge Balik Raya 2011, give your best shot! I nak tgk gambar-gambar hebat dari korang.

7 scribble(s):

CIK NANA said...

Liz, selamat hari raya. Maaf zahir batin!

fiza said...

Yeayyy...aku pon last day keja hari nih.

Salam aidilfitri utk liz & family ^_^

Liz Rohaizat said...

nana> selamat hari raya to you too! maaf zahir batin. selamat berjalan jauh ke utara.

fiza> yeay, sama la kita. hehe.. selamat hari raya!

Ely Hasrul said...

selamat hari raya! aku tgh pening xdek staf nk jaga kedai.. tapi photo challenge tetep ON!!

Liz Rohaizat said...

ely> selamat hari raya juga! hehe..kalau takde staf, cuti raya je la. tak sabar nak tunggu hasil photo challenge semua org

zidni said...

Selamat Hari Raya!

Liz Rohaizat said...

zid> selamat hari raya

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.