Friday, August 05, 2011

Sedapnya red velvet cupcakes

Hola.. hola.. jom check deal cupcakes dari Milkadeal ni. Sorry ye, I nak cakap awal-awal yg deal ni akan berakhir pada hari ni. So kalau teringin nak, sila beli voucher hari ni juga!

I nak buat review sebab I dah cuba Red Velvet Cupcakes dari YM's Sweet Cuppies N Cakes.

What You'll Get

6 Red Velvet M Size (2.5oz) Cuppies with Cream Cheese Frosting

OR 1 Round Red Velvet Mini Cake (12cm) with Cream Cheese Frosting

OR 4 L Size (3oz) Cuppies Decorated with Buttercream / Fondant. Flavours: Chocolate / Vanilla / Lemon / Dark Chocolate / Almond

OR 1 Round Mini Cake (12cm) Decorated with Buttercream / Fondant. Flavours: Chocolate / Vanilla / Lemon / Dark Chocolate / Almond

Optional: RM5 Discount Voucher for Next Purchase Worth RM100 & Above

Conditions

* Redemption Period: 9 August 2011 - 30 October 2011
* Orders are not available from: 14 August 2011 - 14 September 2011
* Unlimited Purchase & Redemption per person
* HALAL
* Opening Hours: Tuesday, Thursday - Sunday (11am - 8pm). Closed on Monday & Wednesday
* Valid for Klang Valley only
* Only ONE flavour per deal allowed
* Free deliveries to these areas: Carrefour Ampang, Tesco Ampang, Ampang Point & KLCC
* Extra charge for deliveries to other areas accordingly, paid directly to YM's Sweet Cuppies n Cakes. Please call: +6019 668 4284 to find out the rates
* Orders should be placed 2 days prior. For large orders, do allow 1-week notice


My sis ordered 1 Round Red Velvet Mini Cake (12 cm) with Cream Cheese Frosting. Yer la, kalau beli cupcakes, susah pulak nak share. Mulutnya ramai. Hehehe... Beli round cake, boleh potong-potong.

I placed a late order. Hehe... petang nak ambil round cake, tgh hari dok tanya samada ada cupcake lebih ke tak. Nasib baik ada. So I bought 6 red velvet cupcakes.


Bayangkan cupcakes di letak dalam kotak separuh transparent dan I ambil waktu petang. Menggoda! Tak sabar nak tunggu waktu berbuka.



Tidakkah rasa nak terkam?

Saja beli sebab aritu tak dpt celebrate birthday encik suami. So semalam surprise kan dia dgn cupcakes.



Sedaaapppp!

Teringin nak order? Check out the deal at Milkadeal now!






Dah habis!

5 scribble(s):

animkechik said...

hahaha.. beli jgk ko akhirnye.. x sbr nk ttgu mlm, nk mkn kek..

Liz Rohaizat said...

nasib baik aku beli sebab batrisyia sibuk nak tgk ada apa dlm tu

animkechik said...

aku xtau leh reedem smp 30 okt sbb versi BM tls smp 14 okt.. nsb baik ko tls, br perasan.. nk beli lg 2 kupon nie.. hahaha..

kak ina kl said...

salam ziarah dan selamat berpuasa. kek red velvet ni memang sodap..harga pun boleh tahan kan

Liz Rohaizat said...

kak ina kl> salam kak. wah, kak ina kl yg famous dah masuk sini. hehe... ok la harga tu. at least, org yg tak pernah rasa, dapat juga rasa. lepas ni boleh order lagi.

thanks singgah di sini

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.