Thursday, August 25, 2011

Nuffnang Premier Screening : Cars 2

Kami dapat peluang menonton Cars 2 beberapa hari lebih awal dari tarikh tayangan. Thanks to Nuffnang for choosing my comment as one of the lucky winners.

Memang nak bawa Batrisyia pergi tgk Cars 2 sebab dia minat kereta. Lebih-lebih lagi, red car. Lightning McQueen kan warna merah. Bila keluar iklan, mmg Batrisyia tunjuk kereta tu.

Utk Cars 2, kisahnya bermula dengan Lightning McQueen yang balik ke tempat asal utk berehat selepas menghabiskan masa dengan jelajah perlumbaan di serata dunia. Dia ingin berjumpa kawan-kawan lama dan kekasihnya tetapi disebabkan Mater, McQueen tercabar utk kembali ke litar dunia bagi menewaskan Francesco Bernoulli.

Untuk kali ni, McQueen membawa rakan baiknya; Mater utk sama-sama menyaksikan perlumbaan hebat ini. Bagaimanapun, sesuatu berlaku hingga menyebabkan McQueen kalah di litar Jepun dan mengakibatkan Mater menjauhkan diri dari rakan baiknya itu.

Apakah yang telah berlaku? Tu kena pergi tengok sendiri :)

Utk Cars 2, kita dibawa menyaksikan perlumbaan mereka di Jepun, France dan London. Memang best! Lebih-lebih lagi scene kat London. Memang nampak real betul la.

Japan

London

France

For me, Cars 2 lagi best dari Cars (filem pertama). Banyak unsur humor dan aksi diselitkan dalam filem ni membuatkan kita sama-sama cemas dan ketawa hinggalah filem berakhir.

Bawalah anak-anak pergi tengok. Mesti mereka suka! Ada bonus... sebelum tayangan Cars 2 bermula, mereka akan menayangkan Toy Story Toons yang mmg boleh buat korang ketawa!

3 scribble(s):

CikLilyPutih said...

x nampak u pun hari tuh

Liz Rohaizat said...

cik lily> saya duduk row "F". saya nampak cik lily la. beratur kat depan. kalau tak silap, org no 2 dalam barisan. hehehe... tapi bila nak masuk tu, tak nampak pulak.

andrea chiu said...

Thank you for sharing your thoughts and for inspiring us.
Keep it up and continue on what your doing. Visit my site too.

triciajoy.com

www.triciajoy.com

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.