Monday, August 08, 2011

Captain America : The First Avenger

Adik I macam lalang sudah! Punya la plan baik nak layan Harry Potter tapi bila sampai kat counter, terus tukar nak tgk Captain America : The First Avenger bila dpt tahu my hubby nak layan Captain America.


Jadi, pagi Sabtu tu kami layan Captain America. Orang tak ramai. So bayar harga seat biasa tapi pergi duduk kat twin seat yg selesa. Hehehe...

Sebenarnya, I tak teringin nak layan Captain America eventhough hero tu I agak suka juga tgk masa dlm Fantastic Four. Ala, cerita dari Marvel ni.. mcm letih nak layan. Superhero movie mesti ada hero, pastu mesti ada perempuan cantik yg menyokong dia dari belakang, lepas tu ada scenes yg tak munasabah tetapi boleh dimaafkan sebab dia superhero.

Tapi bila dah tgk, not bad juga la movie nie. Utk jalan cerita, korang check kat sini la. Dah panjang lebar ia cerita. Suka la juga dan sekarang, tak sabar nak tunggu The Avengers.

Cuma I memang tak puas hati dengan ending. Mcm kesian kat Captain America sebab tak dpt jumpa Peggy.

4 scribble(s):

Syigim said...

tgk preview masa waiting for harry potter. for me the only thing in my mind was : wah, what a body..... hahahahhahaha (ops, bulan puasa kena jaga pandangan!)

Liz Rohaizat said...

kak syigim > LOL! ikhlas betul komen akak. body mmg mantap la sebab dah nama superhero kan. tp bagus betul diorg punye effect. daripada body mcm tu, boleh tukarkan jadi steve tu nampak pendek dan kurus kering (before dia jadi captain america)

Ely Hasrul said...

cite yg ditunggu2 oleh Papi & Sami tapi apekan daya aku tgh xlarat.. makan ati Sami hihi

Liz Rohaizat said...

ely> knp papi tak bawa je sami? ko berehat lat kat rumah. cerita tu ok la juga. batrisyia pun excited tgk.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.