Tuesday, August 16, 2011

3.4 pada 16 Ramadhan

I sukakan angka di bawah:


3.4kg


Harapnya angka boleh berubah menjadi lebih baik =)

12 scribble(s):

Ely Hasrul said...

uit ape tuh??? ko bela ikan ke smpai berat gitu?? cpt bgtauuu

Liz Rohaizat said...

ely> hoh, tidakkah ko perasan perkataan "sukakan" di entry aku tu? berat aku dah turun 3.4kg la.. lalala

WanYgBest said...

berubah tu ada 2 arah... pertambahan nilai atau penurunan....so yg mana satu yg lebih baik? =)

Liz Rohaizat said...

wan> penurunan la yg lebih baik utk org mcm aku nie. hehehe.

Ely Hasrul said...

ko turun berat?!! kejam nye ko nih nk sakitkan ati akuuu ko tu dh kurus laaaa. aku doakan ko pegnen dlm masa terdekat hahhaha kejam..

Liz Rohaizat said...

ely> hello, tang mana aku kurus ni? dah la byk lebihan daging di kaki. hehe.. ala, turun sikit je la tu. harapnya berat maintain lps raya. haruslah jaga apa yg nak disumbatkan dlm mulut time raya nanti.

doa ko tu tak kejam sgt sbb aku mmg mengharap pun ni. hahah.. tu la motif nak turun berat byk sikit agar lps ni, berat time pregnant tak la sampai 70kg. pengsan mak!

animkechik said...

hahaha.. aku dh turun 3kg ok! kite tgk sape plng byk score.. huhuhuh..

Liz Rohaizat said...

anim> berat ko turun lps ikut cara aku ke?

Diyana said...

liz..diyana pun turun smpi 2 kilo..tp kali ni turun berat,diyana tak happy la..sbb tgh preknen..:(. mcmanela bley byk sgt tu..mggu dpn check up ,konfem kene leter dgn doktor :|

Liz Rohaizat said...

diyana> wah, banyak tu! hehehe.... ckp la dgn doktor, nak buat camne. bknnya tak mkn.

animkechik said...

yela.. mkn mcm biase tp brt turun.. hahaha.. akn aku usaha smp muat jeans lame..

Liz Rohaizat said...

kronik sgt ko sampai jeans lama pun tak muat.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.