Monday, July 25, 2011

Nice baju kurung design from Lill Miss T *Sticky Post*

Sekarang ibu-ibu mesti sibuk buat persiapan utk menyambut hari raya kan? Walaupun bulan Ramadhan belum menjenguk, persiapan raya telah dimulakan sebulan dua sebelum puasa lagi.

Bagi yang masih tercari-cari baju kurung untuk si kecil, apa kata anda lihat design baju kurung yang ditawarkan oleh LILL MISS T.


Hi there. I'm Lill Miss T and this is where my mummy sells baju kurung, dresses, tops, pants and hair accessories for little girls like me. She made all these on her own whenever i'm sleeping or not crying.

Auwww, so cute!

Anyway, I kenal pengasas Lill Miss T ni. She's my friend, housemate kat Alpha Year di MMU dulu dan rakan masa internship. Her name is Weeza.

She's talented. Mmg kreatif orangnya. Dia mmg datang dari family (mak dan kakak) yg pandai menjahit. Sebab tu bila dia mula wujudkan Lill Miss T, I mmg tak hairan langsung. It's about time for her to use her talent.

Sempena nak raya ni, Lill Miss T telah mula menjual baju-baju kurung yang telah siap dijahit. Ada juga baju kurung yang belum siap lagi. According to her, more baju kurung will be uploaded later.

Jom tengok corak yg ada.

Bed of Roses

Awesome Blossom

Stripes Maroony

Batik Look Alike

Untuk corak-corak yang lain, boleg jenguk di blog Lil Miss T.

Sekarang, Lill Miss T ada mengadakan promosi khas. Dengan setiap pembelian baju kurung, anak anda akan mendapat matching hairband secara PERCUMA! Harga pun tak la mahal sangat.

Kalau warna baju yg korang nak takde kat blog tu, janganlah risau. Boleh tanya Weeza tu. Ada kain yg masih belum dijahit dan mungkin warna yg korang nak tu masih ada.

Happy shopping!

4 scribble(s):

imee said...

Thanks for the link! *serbuuuuu*

Ila said...

cantiknya..tapi takde gegirl lah plak

wieza said...

THANKSSSSS LIZEEEEE ..... MUAHHHHH :D

Liz Rohaizat said...

imee > sila tanya wieza utk design lain.

Ila> cantik kan? suka.. hehe..

wieza> welcome!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.