Wednesday, July 13, 2011

Neither would live, neither could survive.

Esok adalah hari yg dinanti =)

Ambil cuti semata-mata nak layan ini.

Sometimes, you've got to think about more than your own safety.
Sometimes you've got to think about the greater good!
This is war!

Berjaya dapatkan tiket utk first show. Staff cakap I orang pertama yang beli. Hehehe... It's going to be a sad goodbye. I rasa ada air mata yg akan tumpah esok. Kalau dah terlalu attach dengan buku, inilah masalahnya. Kita akan rasa watak tu hidup. Bila ada yang mati, kita pun sedih.

Kalau nampak I sorang-sorang kat Pavilion tu, tegur-tegur la eh.

9 scribble(s):

Ely Hasrul said...

uit sorg aje ka tgk?? cm bese papi dh nagg bila i nk tgk sume.. leceh tul aku dh la tgh xdek staff padahal aku yg lebeh suka tgk woyang dr dia hihi.. nnti review besh ke dak (mcm la ko xtau ending dia cmne)

Liz Rohaizat said...

ely> hehe, tgk sorang aje la. hari bekerja kan? nak lepak puas2 kat sana esok. dah la jarang dpt 'cuti' dari menjadi housewife

chenta hatie said...

ouh . k.liz nak kua sorang2 esk ? . hihi , kalau saya tak lah . kalau sorang2 mesti mati akal . :P

Liz Rohaizat said...

sikin> mmg dari zaman lps sekolah, dah biasa keluar sorang2 la. boleh lepak kat bookstore. kalau sorang2, senang. kita boleh pegi mana kita nak pegi tanpa tanya pendapat org. tgk wayang sorang2 pun dah biasa dah.

Ila said...

ila pun nak tgk esok..hehehe...tapi ngan faiz lah..kena bawaklah kan,takde saper nak jaga..gini lah nasib housewife...hehehe...

WanYgBest said...

aku pun tak sabar liz!!! tp sini maunyer pecah panggung...nak2 bdk2 baru pas exam, summer holiday lagi...rasaya kena tgu reda sket bru bleh tgk...sob..sob..sob...

AyuArjuna BiGoshh said...

wah semangat betul...ayu pun kalau pergi kena gi sorang2..my hubby tak minat citer HP ni

chenta hatie said...

hihi . kalau saya mst tak sampai sejam dah blk . hihihi .

Liz Rohaizat said...

Ila> so apa komen anda? hehe..

wan> ala wan, pergi je redah. hehe.. sedih! aku mengalir air mata. dok terbayang sebijik2 ayat dlm buku.

kak ayu> hehe, takpe kak. jgn dipaksa suami yg tak minat. pegi aje.

sikin> ape la... kena belajar jadi independent sikit ni

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.