Thursday, July 07, 2011

Nak tukar warna blog ke warna kuning

I always love yellow. I rasa warna tu cheerful. 2 pasang baju kurung warna kuning yg I tempah 9 tahun lepas, masih elok dipakai hingga sekarang. I suka warna kuning sama mcm I suka warna merah.

Rasanya nak tukar blog ni jadi warna kuning la. So I letak background warna kuning. Silalah komen. Korang rasa, mata sakit tak kalau blog I jadi warna kuning? I rasa biru yg asal (seperti di header tu) lebih sedap mata memandang. Kuning ni menonjol pulak. Tapi kalau I nak guna kuning pun, setakat background dan header je. Page kat tengah tu tetap putih.

Jadi cuba imagine. Korang create satu header warna kuning dlm kepala. Agak-agak okay tak?

5 scribble(s):

fiza said...

Ha'ah lah liz, terang plak kuning nih ☺☺

Ila said...

tukarlah warna kuning header tu..nampak menarik dan excited sikit...tukar mood kasi ceria..hehehe

imee said...

Sakit mata la Liz.. Buat kuning soft2 sikit ok kot?

IHSAN KHAIRIR said...

makin bersih lak blog ni bila bg jd kuning :p

Liz Rohaizat said...

fiza> tu la kan? walaupun guna sikit je. hehe...

ila> tp tak striking sgt ke warnanya? kita tgk camne. thanks.

imee> hehe.. soft2 sikit mcm pale pulak. nanti aku cari color code yg sesuai. tgh pk lagi nie. mcm dah boring dgn color biru.

ihsan> bingo. ko mmg memahami. hahaha

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.