Friday, July 22, 2011

Letter to hubby

Dear Hubby,

The other reason why I was so mad is you won't be here tomorrow.

23rd July is your birthday. Yes, exactly!

So can you please scrap your plan to come home next Friday? Maybe you can buy a ticket so that we can see you again on Wednesday.

I promise to prepare something good for you (with one condition: you must let me know 3 days in advance). Just name it!

We'll be right here waiting.

Lots of love,
Liza

Note : Ok, dah 2 org pulak kata entry ni ganas. Hehe.. sila baca baik-baik. Siap ada "lots of love" tu :p

9 scribble(s):

AyuArjuna BiGoshh said...

heheheh... :p

*∽ IZAN ∽* said...

Romantik ganaz ni.. tapi sweetttt! eheheheheh

Liz Rohaizat said...

kak ayu> :p

kak izan> romantik ganaz? first time dgr nie! hehehe. dah penat2 sweet ni, kalau dia balik hari jumaat jugak, tak tau la

Diyana said...

ugut ke merayu ni?sempoi..hehe.

Liz Rohaizat said...

diyana> ok, now I'm starting to worry. ape ganas sgt ke entry nie? hahaha... mana ada ugut.

WanYgBest said...

ni bukan ganaz, ni surprise terancang, kang 'organizer' plak yg surprise sbb org yg nak diraikan x dtg...

penah tejadi kat aku satu ketika dahulu...last2 tepaksa guna konsep kuku besi utk paksa org tu dtg...huhuhu

Liz Rohaizat said...

wan> haha, terpaksa la buat surprise terancang sebab nak suruh dia balik awal.

Anonymous said...

jet lee - bagi can kat dia hahaha

wachaaaa!!!

Liz Rohaizat said...

jet lee> sape pulak nak chance kat liza nie? haaa... sila jawab

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.