Monday, July 11, 2011

Cupcakes dari The Cake Tales

Sejak beberapa tahun lepas, cupcakes semakin menjadi pilihan orang ramai jika ingin menikmati sesuatu yang manis. Ditambah pula dengan topping yang berwarna warni dan hiasan yang pelbagai bentuk, cupcakes mudah mencuri perhatian mata yang memandang.

Anyway, I nak bawakan deal terbaru dari Milkadeal. Sesiapa yang suka cupcakes, boleh la beli.

Deal ini daripada The Cake Tales. Kali ni, ada 2 deals yg anda boleh pilih.

RM25 utk 16 cupcakes atau satu 6 inch cake ATAU RM 35 utk 150 freshly baked cookies.


What You'll Get

16 Cupcakes. Available in 3 flavours
Or one 6-inch cake. Available in 3 flavours
Or 150 cookies. A mix of 5 different types



Redemption period adalah dari 14 July 2011 hingga 14 October 2011. Tiada redemption dari 23 August 2011 - 3 September 2011. Rasanya utk memberi laluan kepada Hari Raya Puasa. Anda boleh beli berapa banyak kupon yg anda ingin. Jgn risau. Cupcakes dan cakes dijamin halal.

Free deliveries to these areas: KLCC, Jusco Tmn Maluri, Jusco Wangsa Maju, Jusco AU2 Setiawangsa, Petronas Jln Jelatek, Petronas Tmn Melati, Berjaya Times Square & Tesco Ampang. RM10 charged for deliveries to these areas: One Utama, Ikano, Alamanda & Putrajaya.

I rasa deal mcm ni mmg sesuai kalau kita baru nak mencuba hasil keluaran The Cakes Tales buat pertama kali. Harganya pun agak murah jika nak dibanding dengan cupcakes kat luar tu. Kalau takde masa nak buat sendiri, mmg boleh la kalau nak grab this deal.

I'd bought my coupon for a special occassion. Kalau korang nak beli atau anak check deal lain, boleh ke Milkadeal. This cupcake deal akan berakhir hari ni.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.