Wednesday, July 13, 2011

Chocolate Paradise

Uh, aritu baru je I cerita pasal deal dari Milkadeal.

Ni nak cerita lagi sebab deal yg I nampak hari ni pun yummy jugak. It's from Chocolate Paradise.

Utk deal kali ni, hanya 10 baucer akan dijual. Dengan hanya RM19, you all akan dapat 35 sinfully delicious homemade chocolate! 35 yer... banyak la tu kan? Cuba beli 35 biji homemade choc kat luar tu. Tak dapat harga tu. Yang best bila boleh personalised and custom made the choc. Kalau nak tengok hasil kerja tangan mereka, boleh klik di sini.



Conditions

* Redemption Period: 23 July 2011 - 23 September 2011
* Unlimited Purchase & Redemption per person
* Halal
* 3 days prior reservation required. Please call: +6016 969 4012
* Pick up points at Jalan Ipoh, Sentul, Batu Caves, Sri Gombak & Ampang subject to delivery times. RM10 chargeable for deliveries in other areas in Kuala Lumpur
* Postage via Pos Laju available for deliveries in Peninsular Malaysia - RM15 for first 0-5kg, add RM2 for subsequent kilograms & RM48 for first 0-5kg, add RM3 for subsequent kilograms for deliveries to Sabah / Sarawak

Isk, hari tu baru je beli cupcakes deal. Tangan gatal pulak nak beli deal yg ni. Ok la kan? Boleh la custom made dan beri pada orang tersayang.

Untuk maklumat lanjut, boleh ke Milkadeal.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.