Thursday, June 02, 2011

Bahaya multitasking (lah konon)

I'm busy.

Jadi masa sibuk, wajib multitasking. Dlm sibuk, tetap nak drop by kat blog bloggers yg I jumpa malam tadi (I will talk about that meeting later).

So I buka blog Mira.. blog Ayu.. blog Anje.. dan I tinggalkan komen di blog mira dulu.

Liz Rohaizat : hi ayu, blog hop nie. hehe.. nice meeting you last night. saya link awak ye. kita jumpa bln 7 nanti

Lepas tu bos panggil pulak. So tak sempat komen kat blog org lain.

Half an hour later, I checked my email. Ada komen dari Mira.

Mira : hi, blog hopping here.. anyway, name i mira, bukan ayu.. ayu lagi sorang duduk depan i semalam.. heheh..

nice meeting u too.. nanti kite jumpe dengan anak2 pulak okay.. take care!!



Ok, I salah tulis nama ke? Hehehe... maluuuu.. Punya la berborak mlm tadi. Sekali salah tulis nama. It's not that I lupa nama dia ke ape. Tapi sebab sambil komen kat blog dia, sambil baca blog Ayu.

Multitasking la konon :p

Mira, I'm so sorry. Hehehee... it's such a silly mistake.

6 scribble(s):

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

nak gambo nanti cilok kat blog kita k, tak pe wat keje dulu k, kita malam tadi dah upload gambar after balik event tu then pagi ni baru sibuk2 dok karang ayat

Liz Rohaizat said...

anje> ok, nanti saya cilok. hehe... rajinnya terus upload mlm td. hehe, kitorang sampai rumah pukul 10.30

weed said...

ahahaha...case ko tak bahaye....lain la kes aku....nak cter kat sue psl "somebody"...ko knal org itu....punye la excited....last2 ter send sms tu kat somebody itu....haruslahhhh maluuuuuu giler2....ahhahahahaha...

AyuArjuna BiGoshh said...

hahahah....mistaken identity haih heheheh....nice to meet u there...sowi ai balik tergesa2..sgt bimbang baby dibawah jagaan cik hubby...

Fasha said...

liz, meh la share ebook yg ko ada tu. teruja lak nak baca. send to my email ya ^_^
*charmsandcolors@yahoo.com*

Liz Rohaizat said...

weed> hahaha, aku tau sape. hehe... tapi takpe la. dah jd kan? kalau aku, mau lari taknak jumpa dia lg. muahaha

kak ayu> rasanya I yg balik dulu. see you in july!

fasha> dah emailed ko dah.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.