Monday, May 16, 2011

Ada orang 'hot' tak?

Bila I bercerita tentang percutian kami, ada orang 'hot' tak?

Bila I bercerita tentang event yg kita pergi, ada orang 'hot' tak?

Bila I bercerita tentang apa yang I tak puas hati, ada orang 'hot' tak?

Bila I bercerita tentang keakraban kami sekeluarga, ada orang 'hot' tak?

Bila I bercerita tentang kami suami isteri, ada orang 'hot' tak?

Bila I bercerita tentang kawan-kawan yang menyayangi kami, ada orang 'hot' tak?

Bila I bercerita tentang rezeki-rezeki yang kami dapat, ada orang 'hot' tak?

Bila I berkongsi pandangan dan idea, ada orang 'hot' tak?

Bila I cuba menjadi diri sendiri di blog I sendiri, ada orang 'hot' tak?

Kalau 'hot'... I minta maaf kerana ianya mungkin tidak disedari.

Sebenarnya, kita tidak mampu memuaskan hati semua orang dengan apa yang kita tulis dan kita juga tidak mudah dipuaskan dengan penulisan orang lain. Jadi, bacalah dengan santai.

10 scribble(s):

animkechik said...

ape kes lame x update? dh b'sawang dh blog nie.. sape la yg dok 'hot' je 2.. klau 'hot' sgt, jgn la bc..

Liz Rohaizat said...

anim> update rabu. pastu khamis tak update. ingat nak update jumaat tp blogspot under maintenance sampai 2 hari. hujung minggu mmg tak update aa. ala.. baru brp hari je kot.

Anonymous said...

Liz... biasa la tuh. Sesaper pun alami benda gitu.

I x amik pusing lgsg coz my blog is mine! My full diary.

I gi baca blog org pun x kose la nak merepek x tentu pasal. Dh kita yg sibuk nk bc, baca jek udah ler. Lagi sdiri mau 'hot'. hihihihihi


~Isya~

Liz Rohaizat said...

Isya> kalau ia melibatkan org yg 'hot' tu, ok la. salah saya. tapi bila tak melibatkan dia, agak tak faham juga di situ. entah la. kalau dah kata tak payah baca blog merapu saya, dia baca gak kot. hmm, 10 tahun lepas, ber blogging takkan menyebabkan saya menghadapi benda2 remeh ni.

IHSAN KHAIRIR said...

org 'hot' sebab baca blog minah yang 'hot' nih :p

weed said...

aku hot....aku hot...ahahaha...i'm hot!

Faizah said...

org hot,

kalo anda baca, anda akan jadi hanguih kang kekekek

Liz Rohaizat said...

ihsan> ada2 je la ko. aku 'hot' tu ape? hehhe..

weed> up diri sendiri. tu bagus.

faiz> maka apa yg dia perlu buat? hmm, biar lah

Sue said...

Orang itu hot sebab Liz 'hot'..ekeke

Begini, jika tak suka, klik X dibahagian kanan atas...hihi

Liz Rohaizat said...

sue> dia mmg klik X di bahagian kanan atas. tp lps tu dia 'bercerita' kat org lain dan akhirnya sampai ke telinga ku. sekarang ku pangkah mukanya. hehehe

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.