Tuesday, April 26, 2011

XOXO


Hello, Umi is busy today. Ni baru cuti sehari, dah banyak kerja menimbun atas meja. Ish.. ish.. ish..

Yang penting, Abi dah 'ganti' semula hari-hari Abi bekerja sampai tgh malam, awal pagi dan hujung minggu sejak beberapa bulan lepas dengan cara bawa Batrisyia pergi jalan-jalan semalam. Alhamdulillah.

Kita tunggu Abi dpt project lagi besar. Kita pow dia pergi USS pulak :p

-Batrisyia in the House-

3 scribble(s):

nieda said...

comelnya emak dgn anak..

psst: hubby saya kata zaman dia pun teruk juga benda tu kacau..siap komen kt blog lagi..hehe

chenta hatie said...

wah wah sis, kalau plan nk g US mau ajk kami tak agk2 . hehe .

Liz Rohaizat said...

nieda> ahaks, bila tiba mood nak bergambar, camtu la. merepek je kitorang.

oh,saya sudah balas komen ur hubby. dah agak dah. mesti time dia lagi teruk sebab dia 1st batch.

chenta hatie> bkn US tau tapi USS (Universal Studio Singapore). kena tunggu adik batrisyia keluar (kalau ada la). lepas tu tunggu adik dia dlm umur 2 tahun setengah, pastu baru boleh berangan nak pegi USS.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.