Friday, April 08, 2011

Just for Gleek!



Guess I love The Warblers more than New Directions! But of course, nothing can beat this original song. For lyrics, click here.

8 scribble(s):

zurainah said...

Lagu ni pun saya minat...hee..dua-dua yang akak publish tu..=)

Liz Rohaizat said...

zurainah> kalau dah Gleek, semua pun minat :p

CHeeSYaNa said...

FYI, i prefer The Warblers too.. ehehehe.. sorry New Direction, saya telah berpaling tadah.. hihihi

Liz Rohaizat said...

yana> The Warblers is much more better, ye tak? I heard Darren Criss tu datang audition utk watak Finn tapi tak dpt. Elok juga tak dpt sebab suara dia sgt sedap dgn The Warblers.

CHeeSYaNa said...

Sangat.. plus, darren tu lagik handsome dari Finn.. huuhuh.. lgpun, dlm citer tu his attitude sgt best..

Liz Rohaizat said...

yana> yerp, hensem sikit dari finn. finn sedikit tak guna. boleh terima balik ex-gf yg pregnant kan anak org lain tapi tak boleh terima semula rachel yg kissed orang lain semata-mata nak buat dia jealous. isk.. ape la.

ok, berbalik pd darren. yerp, attitude dia sgt bagus. sayangnya gay. ahaks. tapi ok la, couple dgn kurt pulak.

CHeeSYaNa said...

Yerp, agree! Alamak, kita boleh continue to talk about glee for days!! hahaha.. Confirm GLEEK!

Liz Rohaizat said...

yana> hehe, kitorang mmg Gleek. Batrisyia pun dah reti buat "L sign" kat dahi. Cuma L dia senget je la.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.