Thursday, April 21, 2011

I'm jealous

We don't celebrate Good Friday and Easter but hey, at least it's a holiday for hubby!!! Sebab dia bekerja dengan kerajaan negara lain, dia kira tumpang sekali bila tiba Good Friday, Easter, Christmas. Jealous tau sebab dia boleh cuti, tak payah pergi kerja. But knowing him for a few years, dia mana la suka duduk rumah je. Mesti nak pergi buat kerja lain.

Office dia agak best. Kdg-kdg sesuka hati boleh kerja setengah hari with the permission from the big man in the office. Mcm hari nie, dia kerja setengah hari and he's bragging about it since Monday! Ciss, siap kata nak pergi lunch kat ikan bakar Jalan Bellamy. Sampai hati ko bang, pergi tak bwk I yg introduce tempat tu kat you all.

Next Monday is Family Day for SA (Sila google utk tau perayaan itu). Dia cuti jugak. Pastu kerja sehari. Pastu National Day pulak. Mana la I tak jealous weih. Serupa mcm tak kerja je.

Therefore sebulan lepas, I terus minta cuti utk sama-sama meraikan Family Day. It will be fun! Dah lama buat plan nie.

We will go for a short trip. Don't miss me ya!

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.