Thursday, April 07, 2011

Gatal tangan

All Together - My Mind's Eye

7 scribble(s):

chenta hatie said...

ha.....k.liz nak buat sendiri yer . nak beli kat mne nie . ? hehehe . cantek cantek . :)

Liz Rohaizat said...

chenta hatie> ahaks, hanya org yg tahu je akan sedar gambar apakah itu. kuikuikui. hidup telah mula sedikit bosan so rasa nak cuba benda baru. maka, TERbeli pulak. tp ni bukan complete kit la. ni hanya sesuai utk beginner aje. kalau TERbeli yg complete kit tu, mau terjebak pulak sudahnya!

beli kat link yg akak bagi tu la. tapi belum sampai. owner pegi cuti lama. smalam baru dia balik. maka, dia slow2 siapkan order.

chenta hatie said...

wah . bestnye . lepas ni sy nye business tak laku lah . hahahaha . how much ths one sis. ? ni yg supplier dr penang ke . ? nanty 'kalau-lah' sy menjadi warga penang , lagi rambang mata lah nampaknye . ! haha , selamat ber-scrapping sis .

*sorry scrapping utk batrisya , juz use brg2 biase je . kna cari modal dulu . hehe .

Liz Rohaizat said...

chenta hatie> yg ni baru rm19.90. bkn, ni supplier kat selangor. yg penang tu, takde online store. yg ni ada.

scrap-n-crop.com

chenta hatie said...

wah . tidak . ade yg shopping sakan jap lagi ni . cmfrm kna marah . sy telah di-suruh utk berjimat cermat . akk tau kot sape . haha . sat nak bkk blog tu.

imee said...

scrapbooking?

Liz Rohaizat said...

imee> scrapping, yes. tp nak jadikan scrapbook, tu tak pasti lagi.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.