Monday, April 11, 2011

Exciting studio photo shoot

It's Monday morning. Bila Monday, mesti ramai rasa mcm lemau je nak kerja. So today, I nak warwarkan deal terbaru dari Milkadeal.

Kalau tak silap, ni photography deal kedua yg dibawa oleh Milkadeal. This time, agak berbeza kerana photo shoot akan dibuat di dalam studio oleh team dari Serindit Studio.



Photo shoot selama 45 minit yg berharga RM 215 telah diturunkan kepada RM55 sahaja! Murah kan? Utk baucer kali nie, anda boleh buat redemption hingga 30 June 2011.

Utk harga RM55, mereka akan terus burn kesemua gambar ke dalam CD dan terus diberikan kepada customer. This is not an edited version. Anda juga akan dapat 1 keping gambar 8R yg telah diedit.However, kalau nak mereka edit gambar-gambar yg lain, boleh saja tetapi dengan harga tambahan.

Serindit Photo pernah bekerjasama dengan artis seperti Tiz Zaqyah dan Harith Iskandar. Jadi, mesti hasil kerja mereka boleh dibanggakan, ye tak?

Mereka juga sediakan beberapa props seperti sofa, kerusi, frame dan payung. Kalau nak guna props lain, boleh bawa sendiri. Nak bawa pets (kecuali dog) pun boleh. Best kan?

Utk pengantin 'lama' yg teringin nak buat wedding photo shoot, pun boleh. Tapi baju, make up dan props kena bawa sendiri. Bila lagi nak bergambar kat studio kan? Dah la harganya murah sgt!

Korang boleh pilih tema apa saja. So boleh la start bayangkan dari sekarang. Bila lagi nak berposing sakan kat studio kan?

Apa lagi, pergi la check Milkadeal sekarang. Actually, ada banyak lagi deals kat sana. Tak rugi kalau beli tau!

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.