Tuesday, April 19, 2011

Elak anak mkn junk food

Giler hectic hari nie!!

By 4.30pm, baru habis kerja. Isk... dgn baki sejam sebelum pulang, apa sgt la yg boleh dibuat. Jejari pun dah sakit sebab byk sgt buat paper works.

Di saat ni, mula la terasa nak mkn junk food. Bukan selalu pun.. ececece.

Maka beli Twister Chipster dan sebotol 100 Plus Lemon.

Ahhhh, nikmat!

Kena mkn kat office. Tak boleh bwk balik. Kalau cik adik manis nampak, kesian dia.

Otak dah tepu so nak buat entry bajet serious pun, dah mendak. So esok aje la eh. Rasa nak sentuh bab OBESITI.

Saya mau pulang dan jemput Jet Li di LRT Station T_T

2 scribble(s):

weed said...

aku jarang makan jajan....tp hubby sgt suke makan jajan2....jadik secare otomatis...aku pon join same....tp x byk laa...sbb x elok utk baby n utk kite gaks...cume kdg2 bile craving gile nak makan tu...blasah aje...ahhahaha....

Liz Rohaizat said...

weed> bagus la

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.