Monday, March 21, 2011

Selamat berangkat dan selamat kembali

Oh, angan utk berehat di office pada hari ni tidak menjadi kenyataan. Ingatkan lepas deadline, boleh bersenang lenang. Sekali ada agreement baru pulak. Isk...

So tak dpt nak tulis banyak. Tgk la eh, kalau I sempat siapkan keje, ptg ni ada entry serious. Wah, wah... takde la serious mana pun :p

Ok, short update. Kami semua menghantar 4 org wakil keluarga ke Tanah Suci Mekah bagi mengerjakan umrah. Kenapa I sebut 'wakil keluarga'? Sebab ada yg minta jadi wakil buatkan umrah, ada yg minta jadi wakil belikan minyak seribu bunga, ada yg minta jadi wakil panjatkan doa.. so semuanya jadi wakil utk semua org.

Flight delay sampai ke 6 ptg. Nasib baik la semua org belum keluar rumah lagi. Bila sampai sana, keadaan sgtlah sesak. *Ambil nafas panjang-panjang*

Ni nak check-in kat kaunter jugak ke?

Trolley dah penuh so Batrisyia bergambar sorang-sorang

Semua yg menghantar.
Hubby tiada kerana dia tolong ambilkan gambar.


Sapa dapat teka mana Batrisyia? Hint: Tgk baju yg dia pakai di gambar sebelumnya.

5 scribble(s):

MarDiah said...

kat kaki u liz. x nampak muka. baju jek nampak.

nieda said...

tak nampak muka batrisyia, nmpk baju jer..betul2 sebelah u

Liz Rohaizat said...

nadia dan nieda> betul!!

Ely Hasrul said...

haha siannye dia.. kecik sgt smpai xnmpak hahah comel aje

Liz Rohaizat said...

ely> bkn salah aku tau! puas panggil, nak dukung dia tp dia dok lari2 kat depan tu. sekali bila dgr abi dia sebut "1,2,3", terus zasss pegi belakang aku. tak sempat nak dukung dia. agaknya dia bajet dlm sembulkan muka kot

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.