Wednesday, March 16, 2011

Milik siapakah lagu itu...

Dari kecil, Batrisyia dah didedahkan dengan music. Bermula dengan music dari learning CD yg kami beli hinggalah music dari radio apabila dia dah besar nie. Now, dia dah boleh kenal lagu-lagu yg dia dgr dan humming bila dia ingat.

I find it's cute bila dia label setiap lagu yg dia dgr. Dia akan recognize tu lagu apa, then dia akan ckp tu lagu siapa. Bukan siapakah singer tu tetapi lagu tu lagu kegemaran siapa. Dan dlm hal nie, hanya ada LAGU TISYA dan LAGU UMI. Abi? Abi dgr semua je. Ahaks.

Jom tgk mana satu lagu dia, mana satu lagu I.

Grenade by Bruno Mars ~ lagu Tisya
Firework by Katy Perry ~ lagu Umi / lagu Tisya
DJ Got Us Falling In Love Again by Usher ~ lagu Umi
Terrified by Katherine McPhee ~ lagu Tisya
Just the Way You Are ~ lagu Tisya
Back to December by Taylor Swift ~ lagu Umi
Teenage Dream by Katy Perry ~ lagu Tisya

Ni sikit je la. I tak ingat semua. Dia je pandai-pandai buat label. Kalau lagu dia keluar, mmg tak boleh tukar channel.

Tapi lagu yg dia paling suka ialah lagu dlm iklan Fernleaf. Isk, yang ni mmg tak boleh dilawan la. Kalau balik Seremban, bangun pagi je, dia terus kejut kitorang.. suruh buka YouTube sebab nak layan iklan tu. Semata-mata, ok! Berpuluh kali dia layan sebelum pergi mandi. Nasib baik la Wan ada streamyx kat rumah. Kalau tak, tak merasa la nak layan iklan Fernleaf pagi-pagi tu.

Wan, bila nak try Unifi? Woha!!

4 scribble(s):

Ely Hasrul said...

wow pandainye haha.. cmne iklan fernleaf tuh

Liz Rohaizat said...

ely> yg kat tv tu la. yg nie:

http://www.youtube.com/watch?v=sU4jZMeKBL0

semut-terbersin said...

wah! tisha peminat bruno mars ye..

Liz Rohaizat said...

ila> sebenarnya, umi dia yg minat sgt dgn bruno mars. sebab umi dia selalu dgr, dia pun terminat sama.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.