Thursday, March 24, 2011

Miera Leyana yg famous selepas pakai baju seksi

Hubby kata, dia seorang pelakon? Erk, pelakon drama ape ek sebab tak pernah dgr nama tu. Hubby ckp, seksi habis masa pegi majlis yg dianjurkan oleh Rafflesia. Hubby ckp, MUNGKIN dia nak cepat popular kot. Dah nama pun tak terkenal. Bila timbul isu ni, terus famous la. Orang mesti nak google apa yg 'panas' sgt di majlis tu.

I taknak letak gambar dia kat sini. MALU SGT! Korang google sendiri la eh. Mesti ada keluar isu tu punya. I nak petik apa yg dia ckp je.

“Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi."

“Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini."

“Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,” katanya kepada mStar Online.

Nama Rafflesia mmg gah. Majlis pun dihadiri oleh artis-artis ternama. Semuanya berpakaian cantik tapi tidaklah terlalu menjolok mata mcm baju dia. Bila I tgk pakaian artis lain, I rasa mcm orang lain lebih bersopan. Even yg bukan Islam pun still tahu nak tutup mana yg patut walaupun pakaian paras lutut aje.

Ni bukan kes pertama artis kita seksi. Dah byk kali kan? Ada ke artis yg just beli baju tanpa cuba dulu dan hanya pakai bila nak bersiap ke sesuatu majlis? Come on, tak try dulu ke? Nama pun artis, mesti la nak pastikan baju tu lawa, betul tak? Kita yg setakat beli baju kat Jusco ni pun, mesti nak cuba dulu sebelum beli :p

Tak semestinya kena berpakaian seksi bila hadiri majlis sebegitu. Buktinya, si manis di bawah. Majlis yg sama tapi dia tampil dengan busana yg sedap mata memandang.


8 scribble(s):

animkechik said...

ala, die nie la yg cite bio-nik 2.. yg jd cm separuh manusia separuh robot 2.. rsnye la..

animkechik said...

pastu die ade b'lakon kamilia katrina .. jd adk elyana yg b'rebut nabil mentor 2.. dlm cite 2 die very sopan jerr..

Liz Rohaizat said...

aku tak kenal dia la.

Fid said...

budak lagi kan...mak dia ok plak ya hahah baik pakai kain batik kemban jeee

Ila said...

hmm,memang seksi gila budak ni...takyah pakai baju pun takpe...

Liz Rohaizat said...

kak fid> kain batik kembam tak kelass gitu. kata nak pegi majlis rafflesia.

Ila> dah terbogel dengan sendirinya

imee said...

tapi boobs dia memang sgt demmmm! (aku tak penah dgr pun nama dia ni sblm ni.. tapi aku dah google.. wakaka)

Liz Rohaizat said...

imee> ahaks, sgt demmmm eh? dlm masa sehari, minah ni dah famous. kesiannn

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.