Friday, March 25, 2011

Ke mana menghilang? Please help me!

Alamak, tak tau ape dah jadi!

Cuba tgk kat sidebar, semua blog links yg I pernah letak kat situ... poofff, hilang!

I checked kat Design page, pun dah hilang. Alamak, mcm mana nak trace balik? Manalah I ingat semua blogs yg I terjah.

Minta tolong kepada semua pembaca. Please leave your blog link at the comment section. Minta tlg sgtlah yer. Mana yg I boleh cari (melalui BW ke blog org lain), I akan terus masukkan semula.

Thanks in advance!

Update:

Ok, dah letak links yg I jumpa. Mana yg takde (especially follower), please bgtau ye. Ada follower yg I tak dpt trace blog nye

1 scribble(s):

Diyana said...

http://diyanazulkifli.blogspot.com
http://siahsekeluarga.blogspot.com

liz, jom join telekung jersey GA

hadiah utamanya telekung untuk anak dan ibu ;)

http://siahsekeluarga.blogspot.com/2011/03/telekung-jersey-ga.html

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.