Friday, March 11, 2011

Entry lite-lite

Wah, pukul 4.30 ptg baru nak update blog!

Ok la, tak semestinya nak update blog tiap-tiap hari, ye tak? Tapi I suka :p

Plus, entry smalam mcm serious je. Mmg serious pun.

So hari nie nak rileks-rileks sikit. Dah petang, kerja dah nak habis. Badan dah lenguh. I nak buat entry lite-lite je.

Actually, today is an interesting day. Setengah hari, I habiskan masa kat FB semata-mata nak selesaikan satu kes bersiri. I rasa dah mcm penyiasat sebab puas selongkar sana sini semata-mata nak cari FB account cik adik yg sorang tu. *Awak baca entry ni ke, dik? Akak still nak gelak ni*

Akhirnya, kes berjaya ditutup. I tau korang tak faham apa yg I cerita nie. Takpe la. Entry syok sendiri.

Utk students dan guru-guru (termasuk my mom di sekolah tu), selamat menyambut Cuti Sekolah. Bulan 3 adalah cuti sekolah yg paling tak best sebab seminggu je. But my mom akan pergi bercuti di Bandung dgn cikgu-cikgu yg lain. Pergilah... jgn lupa bawak sebuah beg kosong ke sana. Senang nak isi souvenir. Ahaks.

I nak balik Seremban ptg nie. Mcm tak excited pulak nak balik kali ni. Kenapa entah.

6 scribble(s):

Ely Hasrul said...

mintak2 rumah ko selamat bila ko blk nnti :P

chenta hatie said...

hahahahahahaha . adeh . sory ye kak . se-senguhnye sgt lah malu .

Liz Rohaizat said...

ely> ahaks. alhamdulillah. semuanya selamat. risau gak weih. malah, aku happy sebab benih roselle yg aku tanam malam sblm aku blk, dah bercambah!

Liz Rohaizat said...

chenta hatie> naz panggil awak ape eh? ala, tu cerita org bercinta. biasa la. yg penting, dpt beritahu hal sbnr kat awak

chenta hatie said...

hehe . die pgl sye ape . bhse prantaraan juz i > u .hoho .

Liz Rohaizat said...

masalahnya akak nak panggil awak ape?

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.