Wednesday, February 23, 2011

Siti Khadijah is getting married

Setelah selesai majlis perkahwinan Weed, sekarang tumpuan wajib diberikan kepada bakal pengantin yg lagi sorang nie!

Rujuk entry semasa beliau bertunang.

Tak sangka pulak kawan I ni sedara Nieda. Korang nie, baru sekarang nak 'jejak kasih' kat blog pulak :p

Utk pengetahuan mereka yg tak tau lagi, Kd akan dinikahkan pada 12 March 2011 dan majlis akan dilangsungkan pada hari yg sama di Taman Paroi Jaya.

Masih teringat majlis pertunangan dia. Rata-rata tetamu yg datang akan sebut "sweeeettt" bila tgk pelamin mini pada masa tu. Cantik tau.

Masa kami zaman single dulu... eh tak, masa tu I, Dilla dan Ma-g dah kahwin. So kami bertiga berseloroh bgtau Kd yg kami akan tlg bawakan dulang hantaran masa dia nikah nanti. Alih-alih, akhirnya kami dilantik menjawat jawatan hantaran ladies. Hahaha... gah betul nama yg dia bagi kat hantaran ladies dia.

Lepas dia kahwin, tiada lagilah 'bebudak Seremban' yg tak kahwin lagi.

Nota: Congrats to Yazid yg bakal melangsungkan perkahwinan pada hujung minggu nie. Another SMAPian yg menamatkan zaman bujangnya! Sorry sgt tak dpt datang walaupun majlis tu kat Seremban. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Kd, sampaikan salam kat Yazid.

8 scribble(s):

nieda said...

comel, entry pertunangan terlepas baca. itu yang tak perasan.

Iti..bagilah url blog, nak juga tengok. please...please..buat jejak kasih kt blog liz..haha

u know Liz, dah 3 orang saudara i jumpa melalui blog..macam tak caya jer. semuanya secara tak sengaja

dulu sekolah agama labu yer? my husband pun sekolah situ jugak.tapi super-super senior u all lah.

ska said...

haha terima kasih atas entry ini. nnt bolehlah ko n nieda jumpa ye... aku pon sebenarnye nak jejak kasih dgn nieda nih. lama gila kot tak jumpa. haha

Liz Rohaizat said...

nieda> terlepas baca,patut la. pelik gak sebab kd ni dah byk kali saya sebut kat blog. hehe..

husband super senior? tahun berapa? mak saya mengajar kat sekolah tu. kot2 la kenal.

ska> segan aku nak jumpa blogger. hahaha... aku bz nak ambil gambar2 ko nanti. maklumlah, time bertunang.. tak puas ambil gambar ko sebab dtg berdua. this time, dah serahkan batrisyia kat abg izat awal2.

p!nkerton said...

cop tumpang celah jap hihi- caddy, bile nak jumpe bagi kad ni? roger aku bile free k? aku ade je haa kat putrajaya ni, memeram hehe..

Liz Rohaizat said...

fatih> meh aku tlg jawab. ko pegi kenduri yazid? kalau ko pegi, dia akan distribute kat sana. kalau tak, sila bgtau ur address. nanti dia pos. tp kalau nak by hand, kena set date dgn dia la. ahaks. ok, kita tunggu kd reply

WanYgBest said...

wuaaa...aku gak yg x dpt attend kenduri kawin korang (kecuali liza nyer wedding)...bila nak habis tesis aku nih...wuuaaaa....nak kwin jugak!! eh..eh..silap...nak dtg kenduri kwin jugak!!!

Liz Rohaizat said...

wan> ye la kan? sebab aku punye wedding betul2 sblm ko berangkat ke bristol. wan, blk nanti JGN LUPA kahwin. aku nak dtg kenduri ko.

WanYgBest said...

soh la kd bg link blog wedding dia...sampai hati x share ngan aku....bleh aku buat rujukan, demi masa hadapan yg gemilang...hahhaa

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.