Friday, February 25, 2011

Red FM's RM20K Facebook Frenzy



It's freaking mad out there!!!

Ok, Red.fm merupakan radio station kegemaran. Dan bila mereka buat contest Taylor Swift, haruslah I dgr tiap-tiap petang dan sama-sama berdebar utk ketahui siapa yg dpt RM1k dan peluang utk ke konsert Taylor Swift di UK.

Tiba-tiba hari ni terasa nak gatal tgn saja-saja register. Ahaks.

Tidaklah bermakna I nak menang.. tapi kalau dpt RM1k tu, sedap la jugak kan?

Salah satu perkara yg setiap orang kena buat ialah declare your love to Red.fm / taylor swift di Facebook contest nie. That's where I found out yg ramai juga peminat Taylor Swift ni rupanya.

Bila tgk diorg berulang kali letak status kat situ, I rasa eh diorg nie, takde kerja ke? I jealous! Mcm menipiskan peluang utk nama I disebut oleh Terry yg terkenal dengan soalan , "Do you love me?".

It was funny bila hari ape ntah eh... perempuan tu dah hampir-hampir menang RM1k dan soalan terakhir yg Terry tanya ialah, "Do you love me?". Boleh pulak perempuan tu teragak-agak nak jawab. Dia cakap, dia ada ada bf ke suami ntah, dan dia tak boleh la nak declare dia love terry. Terry gelak je dan ckp, ni kira sayang mcm kawan la. Then, baru perempuan tu jawab, "Yes, I love you".

Giler betul.. kalau I, I terus jawab, "Yes". RM1k pun ko nak pk2 lagi ke? T_T

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.