Monday, January 10, 2011

My part-time lover bakal menjadi Mrs. Z

Lama tau I simpan rahsia my part-time lover nie. Dari zaman dia mula berkenalan, sampai bercinta, sampai berlaku satu perkara yg membawa dia kembali ke Semenanjung pada July tahun lalu hinggalah ke berita gembira yg ingin I sampaikan pada hari ini.

Nak bgtau kena tunggu green light dari tuan punya badan. Dia dah bg green light semalam.

So kepada anda yg kenal Cik Widya Wasimin kita, sukacita dimaklumkan bahawa beliau akan diijabkabulkan dengan Mr. Z pada 11 February 2011. Majlis perkahwinan pula akan berlangsung pada 13 February 2011 di Kg. Matabai Kepayan, Kota Kinabalu, Sabah.

Hari bertemu tunang Weed *wink wink*
Tapi tunangnya taknak glemer di blog.. hehehe

So korang-korang, both SMAPian and MMUian.. jom la kita pegi majlis Weed. Ramai-ramai memeriahkan majlis.

Faiz, now ko dah tau kitorang nak pegi mana.

I'm so happy for her. Sebetulnya, I bersyukur sgt sbb beri dia nasihat yg betul tahun lepas. Ok, sebenarnya I ter bagi nasihat yg salah. Lepas tu I terfikir, what if semua tu ujian kan? So I betulkan balik nasihat yg I beri. I taknak dia cepat berputus asa.

Alhamdulillah, dlm sebulan lagi dia akan menjadi Mrs. Z.

10 scribble(s):

nieda said...

congrates utk kawan u...tumpang happy sekali..hehe

Faizah said...

wowwww, tahniah weed

alhamdulillah, so korang ni pegi kenduri weed la ek

Anonymous said...

hmm...the 2nd mrs z for dahlias.. :P

WanYgBest said...

tahniah utk weed...btw, org blakang korang tu posing x hengat, amik kesempatan atas kesempatan yg ada...kui2

Liz Rohaizat said...

anon a.k.a sue > ceh, sempat lagi tu!!!

Liz Rohaizat said...

wan> tu la psl. ada beberapa keping yg kitorang ambil. semua ada gambar org kat blkg. hehehe

CHeeSYaNa said...

Congrats, Weed.. Eh Weed ni ingat aku ke tak.. die ni member kpd member aku yg join Silat time Alpha MMU dulu...

sya_firwan said...

itu laa tuh..terkejut sya ngan firwan..senyap sunyi..tetiba da nak kawen..tahniah weed..nanti kita jumpa di majlis perkahwinan weed ;)

weed said...

heheeh....alhamdulillah....

mesti la senyap2...surprise gitu..hak hak...sume org pelik bile mase ktrang tunang? hahaha.. well..bak kate org...tunang tak perlu nak diheboh2kan sgt kan...tp kalo org tanye..ktrang jwb la..;)

Liz Rohaizat said...

weed> motif ko nak rasa mcm artis eh? kahkahkah. see you in less than a month!

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.