Friday, January 14, 2011

I mandom sebab...

Korang, minta maaf sgt la eh..

Minggu ni tak sempat langsung nak jenguk blog korang semua. Kalau tak tu, rajin jugak jenguk blog korang yg ada kat side bar tu. Eventhough tak tinggalkan komen, I baca tau.Bukan taknak tinggalkan komen. Sometimes, desperate juga tinggalkan komen pendek. Hehehe…

Tapi kali ni mmg tak jenguk la. Ampun. Bila la kerja nak habis kat office nie. Kelam kabut ni sebab aritu byk cuti nak jaga Batrisyia so kira byk juga la kerja tertunggak. Petang ni meja dah mula nampak ‘normal’ seperti selalu. Insya Allah, minggu depan sempat la blog-hop semula.

Entry kat blog ni pun auto-publish yer. Siap-siap buat draft. Tinggal copy paste je ke Blogger. Terus auto-publish.

My friend ada tanya, “Ko mandom sebab tak dpt update blog ke?”. Cis, perli ke ape? Mcm tau-tau je.

2 scribble(s):

nieda said...

take your time ya

Liz Rohaizat said...

nieda> thanks

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.