Thursday, January 06, 2011

E-mail yg ke 108

Ni kira first time la kot I nak bawa keluarga kecilku berjalan-jalan tapi kami pergi beramai-ramai dengan my friends. Tag along.. tag along.. I tak kesah.

At first, hubby taknak ikut tapi ape kes I nak pegi sorang-sorang kan? Nanti I tiba2 jadi single dan dikelilingi isteri-isteri orang yg dua org tu. Tak pasal-pasal I bawak balik boipren dari sana. Hubby.. hubby. Susah mcm mana pun, I mesti nak bawak you. Biar sama-sama susah. Kehkehkeh.

Can't believe kami telah mencapai email yg ke-108 (as at this minute. Probably my friend tgh taip email yg ke-109.. yeahh!).

I tak boleh nak excited depan hubby sbb dia tidak berapa teruja seperti I. Mentang-mentang I yg bawak diorg jalan, bila I tanya, standard je jawapan dia. "Ikut suka la". Baik I berbalas email dgn bebudak nie. Baru la terasa excited nak pegi bercuti. *Hah, I nak merajuk nie.. cepat pujuk*

Kalau dah namanya perempuan, semua benda nak kena diperincikan. Tu yg sampai email ke 108 tu. Most of the emails adalah berkaitan flight tix. Psst, kami terjumpa loop hole dlm online system MAS di mana Zai ckp, "Entah-entah orang lain dah lama tau. Kita je yg baru tau". Tapi sekarang berani la nak ckp sbb dah beli tiket. Ahaks.

35 hari lagi :)

5 scribble(s):

sya_firwan said...

hahaha..loop hole boleh dapat tiket free ke? ade bakat jadi hackers nih.. ;)

Faizah said...

korg nk gi mana ni

Anonymous said...

what abt the 111th email?nothing interesting ke?

Liz Rohaizat said...

sya> hehe. nak dpt free tix tu, belum dpt lg. tp nak dpt cheap tix tanpa tunggu promosi, tu boleh la.

faizah> tunggu. lagi seminggu nak pegi, aku bgtau eh.

anon> ni org yg anta email ke-111 ke? apsal x log in id sendiri?

Anonymous said...

saje nk test your 6th sense....tuh yg login as cinonet...ahahahaa

p/s:tunggu entry email ke 123

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.