Wednesday, January 19, 2011

Berhijrah kepada Ujrah?

Tergelak baca entry Jiji hari nie *Tabik spring la sebab berani buat entry mcm nie*

Ok, sape dah dpt surat tawaran Ujrah? Angkat tangan.

I dah dpt minggu lepas. Sebab minggu lepas kan I busy, maka tak sempat check langsung attachment yg diberi.

Isnin lepas baru dpt tgk. Tapi mak aiii, BANYAKNYA MUKA SURAT. Cuba la juga... gigih baca tapi sudahnya, 70% I tak faham especially bab peraturan dan syarat-syarat tu. Erk, bukan tak faham tapi ayatnya berputar belit.. eh, I nak cari lawyer la utk translate kan. Ahaks.

Kepada yg dpt surat tawaran tu, sila baca betul-betul. Takut nanti korang yg terjerat. Tak pasal-pasal sudahnya korang pinjam lebih dari tawaran yg lepas. *Mama, sila baca betul-betul. Rasanya tak payah la terima tawaran tu. Hutang pun dah nak abes kan?*

I tak sempat nak print out dan baca betul-betul. Hopefully sempat la tgk hujung minggu nie.

Korang yg dah dpt tawaran tu, nak sign ke tak?

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.