Friday, December 24, 2010

Tertunailah hajat yg dahulunya tidak kesampaian

Sebenarnya, I nak update blog.

Tapi kan, I kat hubby's office nie. So mcm nak kena menyorok pulak. Bukanlah tak boleh tapi I taknak his colleagues tau akan kewujudan blog nie. Setakat nie baru 2 orang yg tau. Tu pun dah cukup.

Hubby will work until 10 a.m. Then we will go to KWSP to submit our beneficiary forms. Dah byk kali tertangguh. Eloklah letak penama secepat mungkin. Kalau jadi apa-apa kat kami, tak la susah utk Icha Micha yang masih kecil tu dapatkan hak dia. Sesetengah orang berpendapat, perkara ni tidak berapa penting sebab lambat laun, pewaris tetap akan dpt habuan. Tapi kalau korang x dijadikan penama, prosesnya akan sedikit leceh. Ada beberapa dokumen yg perlu diserahkan. Akan mengambil masa. So kalau korang belum letak penama utk ur KWSP, buatlah segera.

Lepas selesai di KWSP, I nak melepak puas-puas kat Kinokuniya. Nak juga mkn di Cafe Milano. Yum yum.. tertunai hajatku.

1 scribble(s):

nieda said...

smlm pergi kinokuniya, ramainya org..

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.