Monday, December 06, 2010

Sesapa nak join aku... marilah!

Memandangkan my best friend tersangat la jauh, kdg-kdg terasa mcm lonely pulak. Chewah.

Orang kata, dah kahwin pun nak lonely ke? Ahaks, tu la.. boleh la jugak kan? Sebab tak semua benda kita boleh cerita kat the other-half. Ada perkara yg hanya boleh diceritakan dengan best friend je. Why?

Because my best friends know best! Tiada tersalah anggap. Diorg tau bila aku serious, bila aku bergurau, bila aku cakap kosong.

Bila dah weng, mula nak terfikir zaman single but not available satu tika dulu. Another best friend kata aku rindu nak jadi muda. Ah, itu bukan persoalannya la weih. Cuma aku rasa byk sgt perkara yg aku dah tinggalkan.

Salah satunya ialah berjalan-jalan di sekitar KLCC. Percaya atau tak la kan, masa duduk kat Seremban dulu, mesti dah jadi tak senang duduk kalau tak dpt pergi KLCC sekali sebulan. Rasa mcm semacam tak masuk Kinokuniya. Rasa mcm semacam bila tak dpt bau roti dan pastry yg sedap-sedap kat bawah tu. Rasa mcm lost je tak makan nasi dagang kat foodcourt kat atas tu.

Itulah aku satu tika dulu. Bunyi mcm loser giler je. Hahaha.. jgn tak tau eh. Aku dulu tgk wayang sorang-sorang je. Tak kesah pun.

This 24th, aku dah ambil cuti khas sempena aku nak merayap di KLCC dan Pavilion. Ngeh ngeh, siap ambil cuti khas demi menyelamatkan jiwa yang masih nak jadi muda nie. I tak tau nak buat ape lagi tapi kalau ada sesapa nak teman I merayap, marilah. Ely, ko free x?

3 scribble(s):

CikLilyPutih said...

ermm 24th? dapat 1/2 hari tuh. ingat nak ikut jugak tapi malam kene keje lah. hantar hadiah kat umah orang naik rusa... hehehhehe have fun..

Ely Hasrul said...

ha!! dpt pn nk komen.. beshnyeeeee!!! aku baca title aje dh excited haha (mmg perasan ko ajak hahahha)..

tp 24th tu bz.. mungkin tiada di sini .. zzzzz

Liz Rohaizat said...

cik lily> hehe, awak keje setengah hari eh? saya nak berjalan setengah hari je. cukup pkul 1, dah kena chow. ptg dah balik hometown.

ely> wah, ko berjalan lagi eh? eh, nape ko xleh komen kat blog aku? aku tak banned ko pun. confuse sekejap. ke ko maksudkan ko takde masa nak komen kat sini?

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.