Friday, December 17, 2010

Saya telah 'lunyai'

Oh God, terasa sgt 'lunyai'. Erk, mungkin perkataan tu tak berapa dpt menggambarkan betapa penat dan letihnya minggu nie.

Urgh, I don't want to touch database for the next 6 months.. boleh? *Yeah, teruskan berangan mcm company ni aku yg punya*

Mcm mana la or yg keje sebagai auditor tu ek? Patutlah Isma tu kurus je sampai skrg. Hehehe..

As at today, semua files telah di update. Alhamdulillah. Serious nak termuntah melayan benda ni je. So dari awal minggu dah buat target nak selesaikan menjelang Jumaat. Dah taknak carry forward ke minggu hadapan. Nasib baik sempat siap. Tu pun sebab tak pergi lunch kot. Nasib la.. yang penting, takyah ngadap benda ni lagi sampai hujung tahun.

Bertambah penat sebab hari-hari bawa kereta pergi office. Minggu ni hubby kena pergi kerja sgt awal atau balik kerja sangat lambat. Mmg minggu ni minggu berdua dengan Icha Micha. Balik kerja awal. Pastu mlm tu keluar balik sebab nak ambil hubby. Penat tapi rasanya Icha Micha seronok dpt keluar malam sebab dpt tgk lampu-lampu di jalan.

Dan kami missed celebrate our wedding anniversary semalam :(

Ala, bkn nak buat ape pun. Nak mkn-mkn je. Tapi semalam hubby kena kerja. Sudahnya dia blk kerja pukul 9.30 malam, pergi mkn kat KFC aje. Jadi la weih. Tapi hadiah tetap ada. Hadiah ape? Tahun depan la baru cerita.

Aduh, lambatnya nak habis waktu kerja. Tak sabar nak balik rumah.

2 scribble(s):

Diyana Zulkifli said...

tapi kagumla walaupun hari2 liz ngadap komputer,tapi tak kene pakai spec mata pun.power eh mata liz..hehe.bkn mcm diyana ni,rabun ayam.*byk tgk tv..:p

Liz Rohaizat said...

diyana> ahaks, mana tau saya tak pakai spec? kot2 pakai contact lense pulak.. hehe... aah, mmg tak pakai spec. alhamdulillah tak rabun lagi setakat ni. harapnya tak rabun la sbb x suka pakai spec. tu yg suka mkn carrot.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.