Thursday, December 02, 2010

Rach's BIG Giveaway Extravaganza

Siapa tgk Rachael Ray minggu lepas. Ini episod yg ditayangkan kat NTV 7. Kami hanya boleh tgk ulangan episod sebab hari lain tak sempat nak tgk.

Last week episod tu sebenarnya episod tahun 2008. I know, dah lama dah kan?

Hubby pun minat dengan Rach. Thanks God. Kalau tak, satu hal pulak nak berebut remote control dengan dia :)

Last week episod mmg sgt 'menyakitkan hati'. Kami hanya mampu melopong dan pandang each other dengan mata yang terbeliak. Why?

They were in Thanksgiving mood and Rach buat big giveaway extravaganza.

Sepanjang sejam tu, byk sgt hadiah yg penonton studio dapat. Harga mahal-mahal dan suara penonton menjerit-jerit sambil tepuk tangan mmg x membantu kami yg kat rumah nie walaupun episod tu dirakamkan pada tahun 2008!

Rach selalu promote her 5-quart Nonstick Oval Saute Pan. Shortly, Rach dpt idea rekaan saute pan ni secara tiba-tiba dan dia hanya gunakan kertas tisu utk sketch benda nie. Bentuk sengaja di 'oval' kan sbb nak jadikan ia multi purpose termasuklah utk rebus pasta yang panjang seperti spaghetti.

Memang ada je rekaan yg sama dijual kat luar, tapi ini brand dia. Dan ia warna orange. Dan sgt lawa. Dan mmg Rach selalu guna.

Dan dia bagi produk ni as a giveaway utk semua penonton studio! Penonton di rumah ni hanya mampu menjerit tgk penonton di studio menjerit.

Mereka bukan hanya dpt this saute pan tapi juga barangan di bawah yg mmg mahal harganya:

The Radio City Christmas Spectacular on DVD
Sony Mylo
Silpada Designs Bracelet and Earrings
Epson Artisan 800 Printer
Aveeno Gift Basket
Dirt Devil Kruz
3-piece Gusto Grip Bamboo Set of Knives by Füri
Hamilton Beach Eclectrics All-Metal Stand Mixer
Nescafé Dolce Gusto by Krups
T-Mobile G1

Sgt jealous ok especially bila dpt Hamilton Beach Eclectrics All-Metal Stand Mixer dan Nescafé Dolce Gusto! Sampaikan hubby ajak pindah sana dan dia nak aku pergi attend Rachael Ray show.

Isk.. tapi kan.. rasanya la.. nothing can beat Oprah. She gave cars to her audience!!

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.