Friday, December 03, 2010

Khas utk anda yg ada anak umur 4 tahun ke atas

Remember my entry about Petronas Streetsmart 2010?

Dlm goodie bag yg aku dapat, ada banyak hadiah termasuklah dari Petrosains. Petrosains ada bagi satu big mug warna merah (which I love the color very much!) dan 2 baucer di bawah.

Kanak-kanak di bawah 4 tahun tidak dikenakan sebarang bayaran utk masuk ke Petrosains. Memandangkan expiry date utk 2 baucer di bawah ialah 28 February 2011 (yg mana aku pasti Batrisyia takkan berusia 4 tahun sebelum tarikh tu), aku rasa nak beri saja baucer ni kepada korang yg nak bawa anak ke sana. Samada korang nak satu baucer aje atau nak 2-2 sekali, terpulang. Please email me. My email address ada kat sidebar. First come first serve basis. Sila ambil perhatian yangsetiap tiket hanya valid dengan pembelian satu tiket dewasa.

Apa yg ada kat dlm Petrosains? Mcm-mcm. Mmg takkan jemu berada di dalam tu. Banyak perkara yg kita boleh belajar tentang alam kita terutamanya ilmu-ilmu tentang carigali minyak.

Last night, I cooked Spaghetti Carbonara.


Nampak sedap di dalam gambar, sedap di tekak tapi tidak mampu menambat hati kanak-kanak sbb creamy kot. Can't blame the kids because of the parmesan!

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.