Monday, December 13, 2010

Kami sudah pulang

Hi aunties dan uncles,

Tisya baru balik dari bercuti. Cuti-cuti Malaysia aje sempena wedding anniversary tokwan dan nekwan yg ke 29. Sebab susah sgt nak plan cuti.. maka semua orang wajib pilih destinasi yang dekat-dekat aje.

Susah tau nak plan sebab sorang nak ke sini, sorang nak ke sana. Umi pening kepala. Last-last umi ajak semua org pergi ke tempat yang diorg tak pernah pegi. Eh, paksu je yg penah pegi sebab dulu dia ikut umi pegi sana.

Kami semua pergi bercuti ke Colmar Tropicale Bukit Tinggi.

Yer, Tisya tak tipu tau. Cuba tgk bangunan kat blkg tu

Tempat ni sesuai utk orang yg suka bergambar mcm pakcik-pakcik Tisya. Umi layankan aje sbb umi suka tolong ambilkan gambar. Beratus gambar kami ambil. Nanti umi tunjukkan. Skrg tak boleh sebab umi nak siapkan database kat office. Umi ngomel sebab 9 bulan punya database dia kena siapkan. Sian umi.

Ni lah tok wan dan nek wan Tisya.

Terima kasih tok wan dan nek wan sebab bawa semua orang pergi berjalan.

0 scribble(s):

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.