Monday, December 13, 2010

I Love Giveaway - My biqque.blogspot.com Favourite Post!

I never met Biqque before. "Kenal" dia melalui Ely. Tapi setiap kali baca blog dia, terasa dekat di hati sbb boleh imagine Biqque ni humble orangnya. Yg aku suka tentang blog Biqque ni ialah Biqque banyak bercerita tentang her travel experiences, baik di dalam negara mahupun luar negara. It's like travel-log. Sikit pun dia tak tinggalkan. Being me yg suka survey segala mak nenek setiap kali nak pergi bercuti, selalu rasa frust bila blogger tak bercerita secara details. Biqque never failed to give me this kind of information.

Ok la, Biqque ada buat giveaway! So sesapa yg suka, boleh join dengan cara klik di banner di bawah. Hanya perlu jawab soalan mudah.

Which one is your favourite post in biqque.blogspot.com and it's link
My favourite post would be Insadong.
Link : http://biqque.blogspot.com/2010/11/insadong.html

Why I like that post?
First, suka baca semua entry Biqque tentang Korea. Maybe sebab dari dulu aku suka layan lagu, drama dan filem dari Korea. So memang baca entries tu sambil berangan-berangan. Hahaha.. yes Biqque, I love kimchi!

Tapi Insadong entry yg paling disukai sebab ada adegan membuka locker di subway exit. Serious aku dpt bayangkan. Rata-rata orang yg pernah ke Korea akan menghadapi masalah pertuturan dengan Korean sebab tak ramai yg tahu English language. Jadi kisah 3 Korean itu menolong Biqque membuka locker buat aku gelak.

So kalau korang tak pernah masuk blog Biqque, inilah masa utk kenal Biqque. Mana yg dah kenal Biqque, jom la join this giveaway. Lagi ramai, lagi meriah.

2 scribble(s):

Biqque said...

hahaha suka, suka! ok, masuk list!

Liz Rohaizat said...

ahaks, thanks biqque. i selalu baca ur blog tau tp mmg segan nak tinggal komen.

 

Copyright © Liz Rohaizat 2014 | All rights reserved | Blog Designed by Krafty Palette.